Symfuhny on kuuluisa amerikkalainen 'Twitch' -pelaaja, joka tunnetaan Fortnite-pelivirtoistaan
Sosiaalisen Median-Tähteä

Symfuhny on kuuluisa amerikkalainen Twitch-pelaaja, joka tunnetaan Fortnite-pelivirrastaan. Hän aloitti peliuransa 'Twitch'in kautta vuonna 2018, ja tällä hetkellä hänellä on yli 500 tuhatta seuraajaa. Uransa alusta lähtien Symfuhny on osallistunut erilaisiin soolo- ja duoturnauksiin. Hän on ryhtynyt pelaajiin, kuten Zayt, Snood, Nate Hill ja SypherPK. Symfuhny on ansainnut valtavan suosion 'Fortnite'-live-suoratoistoprojektiensa kautta. Hän lähettää myös pelivideoita YouTube-kanavalle. Debyyttivuonna Symfuhny voitti yli 20 000 dollarin palkintorahat yhdestä pelistä, mikä on hänen uransa korkein tähän mennessä.

Peli-ura

Hän julkaisi ensimmäisen 'Twitch'-live-suoratoistonsa kesäkuussa 2018. Hän aloitti soolosoitonsa' Epic Games ': n kahdeksan viikon online-tapahtumasarjassa' Summer Skirmish Series NA - Week '. Hän pääsi turnauksen 12. sijalle. Seuraavana kuukautena hän osallistui jälleen samaan turnaukseen. Tällä kertaa hänen suorituksensa oli kuitenkin huonompi. Hän oli turnauksen lopussa 32. sijalla.

Symfuhny osallistui 'Summer Skirmish Series NA' -tapahtumaan ja soitti yhdessä suositun 'Fortnite' -soittajan Zaytin kanssa. Duo sijoittui kolmanneksi turnauksen seitsemännen viikon ensimmäisellä ja toisella päivänä. Sitten hän ryhtyi Christian Ghost Gaming -pelaajan Christian "Snood" Hastien kanssa "Fall Skirmish Series" -sarjaan, joka on kuuden viikon online-tapahtumasarja, jota ylläpitää 'Epic Games'. Joukkue sai viidennen paikan sarjan ensimmäisen viikon aikana. Lokakuussa 2018 Symfuhny pelasi taas 'Fall Skirmish Series' Faze Clan -pelaajan Nate Hillin kanssa ja oli viidennen viikon loppuun mennessä neljäs. Seuraavana kuukautena hän ja 'Luminosity Gaming' streamer Ali "SypherPK" Hassan järjestivät tilaisuuden 'BoomTV / Code Red' -sarjaan, 'Fortnite Esports' -tapahtumaan. He sijoittuivat sarjan toiseksi.

Joulukuussa 2018 Symfuhny soitti 'Winter Royale'-online-solo-tapahtuman, jonka isännöi' Epic Games '. Valitettavasti hänen suorituksensa ei ollut merkillä ja hän oli sarjan finaalissa 97. sijalla.

Symfuhny sai 28. lokakuuta 2018 yli 20 000 dollarin käteispalkinnon Fortnite Fall Skirmish -sarjassa - viikko 6 - Stream-Vitational. Hän sijoittui turnauksen 11. paikalla ja oli noin 16,40 prosenttia kaikista voittovaroistaan. Tämä on korkein rahapalkinto yhdestä turnauksesta, jonka Symfuhny on tähän mennessä voittanut.

Symfuhny julkaisee pelivideonsa Twitch-tilillä ja YouTube-kanavalla. Hän suoratoistaa myös Twitch-sivustossa, jossa hän seuraa kunnollisesti. Hän loi YouTube-kanavansa huhtikuussa 2014. Kanava isännöi pääasiassa hänen pelivideoitaan. Sillä on nyt yli 274 tuhatta tilaajaa. Symfuhny on aktiivinen myös muilla sosiaalisen median alustoilla, kuten 'Instagram' ja 'Twitter', joissa hänen viestinsä ansaitsivat hänelle vastaavasti yli 385 tuhatta ja 86 tuhatta seuraajaa.