BJ McLeod on amerikkalainen kilpa-autoilija ja joukkueen omistaja. Katso tämä elämäkerta tietääksesi hänen lapsuudestaan,
Urheilijoille

Brian Jeffrey “B.J.” McLeod on amerikkalainen tavara-auton kuljettaja, jota pidetään kilpa-ihmeenä varhaisista saavutuksistaan ​​pyörien takana. Hän aloitti kilpailemisen ATV-kisoissa 3-vuotiaana ja 5-vuotiaana hän oli siirtynyt kartingiin. 13-vuotiaana hänestä tuli nuorin ammattikuljettaja, joka pääsi kvalifioitumaan ja kilpailemaan 'American Speed ​​Association' -tapahtumassa kilpailussa. Paitsi poikkeuksellinen kuljettaja, McLeod on visionääri liikemies, joka omistaa ”B.J. McLeod Motorsports Inc. ”-vaunuautoradalla toimiva joukkue, joka kilpailee NASCAR Xfinity -sarjassa ja ajaa kuljettajan kehitysohjelmaa. Hän omistaa 15 000 neliöjalkaa toimipisteen Pohjois-Carolinassa, jonka hänen liikekumppaninsa ja vaimonsa Jessica McLeod uudistivat vuonna 2018. Hänellä on erinomaisten kuljettajien joukkue, joka jatkaa uusien korkeuksien saavuttamista kilpamaailmassa. Hän juoksee 'JD Motorsports' ja 'Rick Ware Racing'illa osa-aikaisesti.

Lapsuus ja varhainen elämä

Brian Jeffrey McLeod syntyi 17. marraskuuta 1983 Wauchulassa, Floridassa. Hän oli kotikoulussa koko lapsuutensa ajan. Hän lopetti koulunkäynnin 'Highlands County Christian Schoolissa'. McLeod aloitti ATV-kisat 3-vuotiaana. 5-vuotiaana hän oli siirtynyt mikrokartingiin ja tehnyt itselleen merkinnän voittamalla 300 kisat ja 18 mestaruutta alueellisella, osavaltion ja kansallisella tasolla.

McLeod oli lievennetty työskentelemään ahkerasti lapsuudesta lähtien. Teini-ikäisenä hän vietti suurimman osan ajastaan ​​autojen rakentamisessa myymälässään, auttaen vanhempiaan kaupallisessa kuljetusyrityksessä, kiinnittämällä mikro-suihkukoneita appelsiinilehtoihin ja kaivamaan ojia samalla hoitaessaan opintojaan.

Ura

Hän aloitti vaunuautoradalla uransa uskomattoman nuoressa 13-vuotiaana. Hänestä tuli lopulta nuorin kuljettaja, joka on voittanut elokuussa 1997 'Super Late Model' (SLM) -kisaa 'Orlando Speed ​​World' -kilpailussa. McLeod oli 26, hän oli voittanut 100 'SLM' kilpailua ja lukuisia mestaruuskilpailuja Kaakkois-Amerikassa. Lokakuussa 1997 hän teki historian karsinnalla ja kilpailemalla ASA: n hyväksymässä 'Sweet Potato 400 -kisassa' Southern National Speedway'n kisassa Kenleyssä, Pohjois-Carolinassa.

McLeod kilpaili kahdessa kilpailussa 'Hooters Pro Cup' -sarjassa vuonna 2000, 'Hickory Motor Speedway'llä Pohjois-Carolinassa ja' USA International Speedway'lla Floridassa. Seuraavana vuonna hän kilpaili 'Fairgrounds Speedway' -tapahtumassa Tennesseessä 'Herzog Motorsports'-kilpailuun' ASA: n 'National Tour Race'ssa.

Kuten useimmat ammattikuljettajat, myös McLeod oli keskittynyt 'NASCAR': een. Vuonna 2010 hän aloitti NASCAR-matkansa kilpailemalla Camping World Truck Series -tapahtumassa Martinsvillen moottoritiellä Germain Racingille heidän numero 9 -autossaan. Hän antoi vaikuttavan esityksen debyyttikaudellaan ja sijoittui 17. sijalle karsinnassa 23.

Vuonna 2011 McLeod jakoi 'NASCAR' -aikataulunsa 'B.J. McLeod Motorsports, '' SS-Green Light Racing '' ja 'RSS Racing'. Seuraavana vuonna hän juoksi osittaista aikataulua 'RSS: n,' Glenden Enterprises 'ja' Hillman Racing'in kanssa. Vuonna 2013 hän kuitenkin keskittyi joukkueeseensa ja juoksi vain kauden finaali 'Homestead-Miami Speedway'llä. Kahden seuraavan 'NASCAR' -kauden aikana McLeod osallistui 'SS-Green Light'in lähtö- ja pysäköintialueeksi.

2015 oli kuljettajalle iso vuosi. Hän debytoi 'NASCAR Xfinity Series' -sarjassa' Iowa Speedway'llä 'Rick Ware Racing'ille. Hän joutui jäämään eläkkeelle 68 kierroksen jälkeen jarrujen takia ja pystyi varmistamaan 36. sijan. Hän pääsi myös NASCAR-kilpailun kärkisarjaan samana vuonna. Hän debytoi Sprint Cup -sarjassa kilpailussa 'Sylvania 300', ajaen numeroa 33 'Chevrolet SS' Circle Sport -sarjaan.

Hän palasi 'Xfinity-sarjaan' vuonna 2016 ajaakseen kaikkien aikojen ensimmäistä koko aikataulua 'NASCAR' -sarjasarjassa oman tiiminsä, 'B.J. McLeod Motorsports ”, joka debytoi Daytonassa, kentät numeroon 78 ja numeroon 8. McLeod sijoittui kolmeen parhaan 20 parhaimpaan joukkoon numerossaan 78 olevassa autossaan ja ajoi osittain numeroa 8 yhdessä Todd Peckin, Stanton Barrettin, Travis Kvapilin ja Jeff Greenin kanssa. Myöhemmin kauden aikana joukkue lisäsi numeroon 99 kuuluvan auton laivastoon laajentamalla sen kolmeen autoon. Hän palasi myös Camping World Truck Series -sarjaan vain yhdelle kilpailulle vuonna 2016 ja pääsi 15 parhaan kierroksen joukkoon 'MB Motorsports' Kansas Speedwaylla.

Hän jatkoi toimintaansa kolmen autonsa kanssa vuoden 2017 Xfinity-sarjassa. Hän otti omistajan roolin kolmella ensimmäisellä kilpailulla ja avasi kaudensa Las Vegasin moottoritiellä.

Mcleod teki johtavan kierroksen top-25 maaliin 'Phoenix Raceway' ja 'Auto Club Speedway' -kilpailuissa. Hän jätti kuitenkin unohtumattomimman esityksensä Daytona International Speedwaylle, sijoittuaan 11. sijalle. Henkilökohtaisten saavutustensa lisäksi myös joukkue osoitti valtavaa vaivaa ja ansaitsi useita 15 parhaan joukkoon sijoittunutta joukkuetta. Jeff Green sijoittui kymmenen parhaan kuljettajan joukossa Talladega Speedwayllä. Samoin Tommy Joes Martins sijoittui 11. sijalle, kun taas Josh Bilicki ansaitsi 12. sijan.

McLeod keskittyi enemmän kilpa-ajan liiketoiminnan näkökohtiin vuonna 2018 luomalla huipputeknisen laitoksen Goodwin Circlelle Mooresvillessä, Pohjois-Carolinassa. Siinä on yli 28 kilpa-autoa 15 000 neliömetrin alueella. simulaattorit ja täysin varustettu kuntosali ja harjoitusalue.

Vuonna 2019 McLeod toi mukanaan JD Motorsports -tähden Vinnie Millerin yhdessä Gary Kellerin kanssa. Vaikka Miller onkin NASCAR Xfinity -sarjan aloittelija, hän aikoo pilotoida joukkueen lippulaivan numeroa 78 'Camaro'.